O firmie
O naszej firmie
W latach dziewięćdziesiątych ubiegłego stulecia, w odpowiedzi na potrzeby najbliższych osób, zaczęliśmy robić domowy makaron. Wieści o jego niepowtarzalnych walorach smakowych szybko się rozeszły. Nasza tradycyjna krajanka stawała się coraz bardziej pożądanym dodatkiem do zup. Pozytywne opinie motywowały nas do działania, z pasją tworzyliśmy nowe receptury.
Z czasem zaczęły nam pomagać córki i ich rodziny. Dziś jesteśmy dużą rodzinną firmą. Wytwarzamy 400 rodzajów makaronu, który pojawia się na polskich stołach, jak i również w Niemczech, USA, Kanadzie i Australii. Z nostalgią wspominamy jednak początki działalności, dlatego kładziemy tak duży nacisk na domowy, niepowtarzalny smak. Tak jak przed laty, sięgamy po zdrowe, wiejskie jaja i dobre gatunki mąk ze sprawdzonych młynów. Z wielką radością patrzymy jak, przy niedzielnym obiedzie, nasze ukochane wnuczęta z apetytem jedzą, dobre i zdrowe” MAKARONY BABUNI” – ale nie tylko młode pokolenie zasługuje na to, co NAJLEPSZE!
Ryszard Kaczorowski
lat na rynku
rodzajów makaronu
zakłady produkcyjne
Domowy makaron
bo warto dbać o jakość tego, co jemy...